LICEU ARTISTIK "JORDAN MISJA"

SUKSESI JUAJ MISIONI JONË

Mire se vini në Liceun Artstisik “Jordan Misja”. Ne jemi të përkushtuar t’ju ofrojmë kualitet të lartë edukimi, duke ju sjellur fëmijëve tuaj sukses në krijirarine e tyre artistike.

Sporti

Basketboll, Football, klibi sportiv i Liceut Artistik "Jordan Misja"

Gjuhët e Huaja

Anglisht, Gjermanisht, Frengjisht, Italisht

Platformë Virtuale

Ofron mësim online me platforma Virtuale si:Akademi.Al, Zoom etj.

100 Degë Arti

Piano,Kanto, Violinë, Violonçel, Violë, Kitarë, Flaut, Klarinetë, Oboe, Trombë, Trombon, Korno, Pikturë, Skulpturë, Skenografi, Tekstil,

Alumni

Talentet e Liceut Artistik ndër vite në të gjithe Evropën

Fonoteka

Përmban në arkivin e saj shumë regjistrime audio the video . të kompozitorëve shqiptarë por edhe të huaj

Arti Figurativ

Struktura aktuale e shkollës seksioni i figurativit . Seksioni i artit figurativ ndahet përkatësisht në dy degë.

Pikturë,  me katër specialitete:

Grafikë, Skenografi,Teksitil, Fotografi, 

Skulpturë, me tri specialitete; Qeramikë, Gdhendje druri, skalitje guri.

 

Kori Liceut

Kori I djemëve the vajzave të shkollës artistike " Jordan Misja "

Mesazhi nga Drejtuesit

Liceu shërbeu ndër vite si një vatër e formimit të talenteve të reja , që më pas u zhvilluan në shkolla të larta të huaja dhe me fillimin e viteve 1960, edhe në shkollat shqiptare të llojit .

Që në krye të erës, Liceu u konceptua si një shkollë artistike kombëtare, pavarshisht krijimit të shkollave tip në disa qytete të tjera të vendit.

Liceu Artistik i Tiranës do të shërbente si qendra kryesore e edukumit artistik të talenteve të reja nga mbarë Shqipëria.

DREJTORI

Etleva Kolnikaj

Liceu Artistik “Jordan Misja ” do të vazhdojë traditën e nisur që më vitin 1946 duke nxjerrë artistë të talentuar.

Do të vazhdojmë misionin tonë duke ruajtur këtë histori dhe traditë që ka kjo shkollë.

ZV/DREJTORI

Klodi Zheji

“Liceu Artistik  është pa dyshim shkolla më e mirë në Tiranë për përkushtimin dhe  përgjegjshmërinë ndaj nxënësve të kësaj shkolle. 

Kostandin

Konstadin Tashko

Pianist Itali, Alumni 2019

Filloni të ardhmen tuaj Sot

Rregjistrohuni përpara muajit Gusht 2021.
Rregjistrimet do të qëndrojnë të hapura gjatë gjithë kohës

eventet 

Abonohu tani

Liceu Artistik

“Jordan Misja ” 

Rubrika